5 leukste overnachtingen in Gorinchem

Overnachten in Gorinchem

Wil je binnenkort een dagje winkelen? De kans is groot dat je nu aan een van de grote steden denkt. Het zijn de kleine plaatsjes die je juist onwijs verassen. Als je gaat winkelen in een grote stad blijf je altijd op de bekende winkelstraten. Dan kom je automatisch bij de grote winkelketens terecht. Ga je winkelen in een kleiner plaatsje kom je juist kleine creatieve winkels tegen. Vandaag delen we de leukste overnachtingen van Gorinchem.

Deze leuke plek

Gorinchem is een centrale stad in Nederland. Deze plaats ligt 20-30 minuten rijden van steden als Utrecht, Rotterdam en Breda. Wil je winkelen bij een van de bekende winkelketens? Ga dan naar het centrum van de stad, hier zijn winkels als Hema en Primera en Xenos. Het is ook mogelijk om de kleinere winkels te en de lokale haven te bezoeken. De binnenstad heeft ook nog eens een stadspark en je kan er ook genieten van een stadsstrand. Na een lange dag winkelen is het tijd om uit te rusten in een mooi hotel of bed and breakfast in Gorinchem.

Top vijf overnachtingen in Gorinchem:

  1. Goud en zilver ligt in het winkelgebied. Verblijf hier in het historische centrum van de stad.
    Geniet hier van een goede kamer, heerlijk eten en vriendelijk personeel. Met hun speciale ontbijtbar La Kantina ook heel geschikt voor je ontbijt in Gorinchem
  2. Boutieque hotel Frits de Stoute is prima plek om te verblijven met de hele familie. Geniet er van een sfeervol restaurant, een bar en terras.
  3. Bij de sleutel van Gorinchem geniet je van een prachtige kamer, een mooi terras en een verbluffende tuin. Deze kamer is van alle gemakken voorzien met tv en dv speler. Zo kan jij je ook prima vermaken op regenachtige dagen.
  4. Stads appartementen Gorinchem geniet van een luxueus ingericht appartement met prachtig uitzicht.
  5. Hotel Apart ligt in het centrum van de stad. Geniet er van elegante kamers met airconditioning en heerlijke maaltijden in het restaurant.

Gorinchem is een heerlijke plaats om te verblijven met je geliefde of met het hele gezin. Het is een stad om lekker te winkelen maar je kan er ook genieten van de schoonheid van de haven en het stadspark. Nadat je de stad hebt bezocht kan je overnachten in een van de deze vijf hotels.