Auto huren op Kreta 3 handige tips!

Auto huren op Kreta? 3 handige tips!

Van plan om voor je vakantie op Kreta een auto te huren? Dan is het verstandig om dit artikel met onze drie handige tips goed te lezen. Dit voorkomt problemen en hierdoor weet je precies wat je kan verwachten. De juiste voorbereiding is aangeraden bij het huren van een auto. Lees hieronder de 3 handige tips!

Tip 1: Creditcard

Een creditcard meenemen op vakantie is altijd handig. Maar in Griekenland is een creditcard voor het huren van een auto vaak verplicht. Voor de verhuurder biedt een creditcard namelijk een extra verzekering in het geval van schade. Je moet hiervoor wel beschikken over een creditcard met pincode. 

Tip 2: Reserveer een huurauto

Het reserveren van een auto voorafgaand aan je vakantie is zeer verstandig. Dit voorkomt dat alle huurauto’s verhuurd zijn. Via Auto-huren-kreta.nl kan je gemakkelijk en voordelig online een huurauto reserveren. Hierdoor ben je voordeliger uit en kan je vaak direct instappen zodra je geland bent op Kreta,

Tip 3: Maak voor en na foto’s van de huurauto

Het maken van foto’s van de huurauto’s voor en na de huurperiode raden wij sterk aan. Dit voorkomt dat er geen misverstanden ontstaan over eventuele schade. Op de foto’s kan je zien welke schade de auto al had. Op het moment dat je de auto inlevert en zij hierover beginnen kan je met de foto’s aantonen dat de schade er al was.

Auto huren op Kreta

Ga je binnenkort op vakantie naar Kreta? Dan is het verstandig om vooraf te kijken naar de diverse autoverhuurbedrijven die er zijn op het eiland. Zoek een betrouwbare en voordelige verhuurbedrijf dat in de buurt zit bij je vakantiebestemming, reserveer een huurauto en geniet van je zorgeloze vakantie op Kreta!