De nieuwe Brig Eagle 6: watersport plezier voor het hele gezin!

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een luxe en sportieve Rib rubberboot voor het hele gezin! Het sterk groeiende merk BRIG brengt met de splinternieuwe Eagle 6 een rib op de markt die op basis van comfort, design en prestaties de concurrentie ver achter zich laat. Met maar liefst 8 ruime en zeer comfortabele zitplaatsen geeft de Brig Eagle 6 vaarplezier voor de hele familie. Het Oekraïense merk levert inmiddels al meer dan 25 jaar echte superboten. De van oorsprong luchtvaartingenieurs hanteren strenge eisen en ontwikkelen vooruitstrevende technieken. Hierdoor mag ook de nieuwe Brig Eagle 6 weer beschouwd worden als een heus paradepaardje onder de rib boten!

Extra lang en comfortabel vaarplezier!

Zoals u mag verwachten van de Brig uit de Eagle-serie, springt ook de nieuwe Eagle 6 in het oog met een luxe en sportief design. Ook deze Rib is ontworpen met de kenmerkende diepe ‘V’-scheepsromp. Met een meer dan goede stroomlijn ‘snijdt’ de Brig Eagle 6 door alle type wateren zoals een warm mes door de boter. Dankzij een ingebouwde benzine tankinhoud van 121 liter, kunt u bovendien tot boven de 200 kilometer onafgebroken varen. Met een maximaal vermogen van 150 PK kan deze boot ook aardig wat snelheid maken. Een minimaal vermogen van 90 PK is nog altijd krachtig, maar maakt deze rib tevens een allemansvriend!

Veilig het water op met het hele gezin!

Wat deze Eagle 6 ook een echte boot voor de familie maakt, is de aandacht voor veiligheid. Een antislip dekoppvervlak en goed aanwezige stevige handgrepen geven direct een extra veilig gevoel. Daarnaast zorgen de V-romp, brede buizen en vierkante boog voor een stabiele en droge vaarervaring. Op deze familie rib kan ook de picknickmand rustig worden meegenomen. Zowel aan de voor- als achterzijde van de Brig Eagle 6 zijn ruime opbergruimtes onder de zitplaatsen aanwezig. Met de verlengde boeg is een extra groot zonnedek gerealiseerd wat qualitytime met de familie doorbrengen op deze sportieve cruiser compleet maakt!

Ruime capaciteit met optimaal zitcomfort!

De naam Eagle 6 is zoals gewoonlijk bij deze serie van Brig weer afgeleid van de lengte van de rubberboot. Om precies te zijn kent deze rib een lengte van 5,95 meter en een breedte van 2,40 meter. De boot heeft een nettogewicht van 550 kg en biedt zoals gezegd voldoende ruimte voor 8 volwassenen. Gaat u niet alleen met volwassenen, maar ook met kinderen varen? Dan is op de Eagle 6 veiligheid gewaarborgd tot 10 personen! De stijlvol afgewerkte bekleding is van het weersbestendige topmerk Hypalon en zorgt in alle omstandigheden voor een optimaal zitcomfort!

Heerlijk varen dankzij uitgebreide standaarduitrusting!

Rib’s van de Brig Eagle-serie staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Daar hangt natuurlijk een aardig prijskaartje aan. Zo is het vlaggenschip van het merk, de Brig Eagle 10, met een vanafprijs van boven een ton een flinke investering. Het leuke van de Eagle 6 is dat deze tegen nog geen vierde van de prijs, los van het vermogen en de capaciteit, beslist niet onderdoet voor de 10. U kunt het uiteraard ook bij deze rubberboot weer zo gek maken als u zelf wilt, met het toevoegen van extra opties als een douche, zwemtrap of rvs bimini-top. Maar de standaarduitrusting van de Brig Eagle 6 is al aardig uitgebreid. Conclusie, met de nieuwe Brig Eagle 6 haal je tegen een scherpe prijs een prachtexemplaar met veel vaarplezier voor het hele gezin in huis!