hotel texel met hond

Hotel Texel met hond

Wat is er nu leuker dan vakantie vieren op in een hotel op Texel met uw hond? Menig hotel op Texel heten u en uw hond meer dan welkom. Wanneer u ingecheckt heeft, uw spullen op de kamer heeft gelegd kunt u samen met uw trouwe viervoeter heerlijk uitwaaien op het strand. Of maak in een van de parken op Texel een prachtige wandeling samen. Wist u dat u voor uw hond niks extra’s betaalt voor de boot naar het eiland? Scheelt altijd weer.

Hotels op Texel welke uw hond welkom heten

Een hotel boeken op Texel met uw hond kan dus prima. Er zijn dus vele accommodaties op Texel, waaronder hotels die, u en ook uw hond met open armen zullen ontvangen. Wel moet u dat tijdens een boeking alleen even aangeven. Verder zijn de kamers voor iedereen ingericht. Ook voor honden is het een comfortabel verblijf. Elke kamer van ons hotel bestaat uit het volgende:

  • Koffie en thee faciliteit;
  • Flatscreen tv met kabelaansluiting;
  • Toegang tot WiFi-netwerk;
  • Rookvrije kamers (gehele gebouw rookvrij);

De hotels en Bed & Breakfast accommodaties hebben allemaal een gemoedelijke sfeer en liggen ze op steenworp afstand van de dorpscentra. Of zelfs dichtbij het Noordzeestrand. Als het hotel geen fietsverhuur aanbiedt is er altijd in de buurt een verhuurder die dat wel heeft. Zo kunt u rustig fietsen en uw trouwe viervoeter loopt dan gezellig (aangelijnd) naast u.

Heerlijk wandelen met uw hond op Texel

Door de ruimte en natuur leent het eiland zich ook perfect voor een mooie strandwandeling. Dat is sowieso al puur genieten, maar zeker voor en met uw hond is dat een feest. Lekker samen ravotten op het strand en – als het weer het toelaat – een frisse duik in de zee. En als baasje is het ook een mooi gezicht om uw trouwe viervoeter vrolijk te zien rondrennen en spelen, terwijl u zelf aan een kopje cappuccino zit.

Cappuccino op? Bezoek dan zeker het unieke natuurgebied De Slufter op Texel. Dit kweldergebied neemt ruim 450 hectare in beslag. Het is hier echt heerlijk om te wandelen met uw hond. U ziet vooral de zoutminnende vegetatie zoals Engels Gras, maar ook de bekende Lamsoor groeit in dit mooie natuurgebied.

Vogels spotten en boswandeling met uw hond

En bent u een vogelliefhebber? Dan is De Slufter ook echt een aanrader. Het gebied is namelijk een broedgebied voor vele vogelsoorten. Zo is het thuis voor de lepelaar. Dus terwijl u lekker met uw hond wandelt kunt u ondertussen tal van prachtige vogels spotten. Neem de verrekijker ook mee trouwens. Of fototoestel. Dan kunt u uw onvergetelijke verblijf met uw hond op Texel nog eens thuis herbeleven dankzij de foto’s.

Tot slot mag een boswandeling stiekem ook niet ontbreken. Duik dan zeker Het Dennenbos in. Dit bos is eind 19e eeuw aangelegd met dennenbomen, maar inmiddels zijn er ook loofbomen te vinden. Zo is het een mooi gevarieerd bos geworden.

Ideale vakantie in een hotel op Texel met uw hond

Als er een vakantiebestemming is welke ideaal is voor honden – dan zijn het wel de Waddeneilanden. En zeker op Texel is er volop ruimte en natuur. In veel gebieden op Texel mogen honden gewoon loslopen. Daarna die lekkere kop koffie op het terras? Geen probleem. Vele restaurants en strandpaviljoens hebben een drinkbak met vers water klaar staan voor uw hond. Boek vandaag nog een hotel op Texel met uw hond.