sauna

Huur een luxe vakantiehuis met sauna en wellness

Wil jij een lekkere vakantiehuis boeken? Kies dan zeker een een huisje met een sauna, jacuzzi of zwembad. Een luxe bungalow heeft heel veel voordelen. Kies ook zeker voor een fijne bestemming buiten Nederland. Een reis binnen Europa of op een verre vakantiebestemming ergens aan de andere kant van de wereld laat je pas echt ontspannen. Een vakantiehuisje met sauna maakt dat je elke dag lekker kunt relaxen.

Kies voor een wellness vakantie

Waarom is wellness nou zo goed voor onze gezondheid? We vinden het heerlijk om naar een wellness centrum te gaan. Weet jij wat de voordelen van wellness zijn? Lees snel hieronder wat de bijdrage van wellness is voor onze gezondheid. Een bezoek aan wellness centra zorgt ervoor dat je mentaal en fysiek ontspannen wordt. Ook is het een vorm van een sociale activiteit.

  • Mentale ontspanning: Het bezoeken van een Wellness centra zorgt ervoor dat de mentale ballast van je schouders wordt afgehaald. Stress zal verminderen en de mentale batterij wordt opgeladen. Volgens wetenschappelijk onderzoek schijnt het dat mensen die regelmatig een bezoek aan een wellness brengen minimaal 2 keer zo productief zijn en een betere concentratie vermogen hebben.
  • Fysieke ontspanning: wil je langer leven? Doe dan regelmatig aan Wellness! Sauna, massages of baantjes zwemmen leveren positieve bijdragen aan je lichaam.
  • Social activiteit: Ga met je vrienden een dag naar de sauna. Het is een leuke sociale activiteit. Het zorgt ook voor teambuilding.

Tsjechië

U houdt van de rust en van een ongecompliceerd leven? Huur dan een vakantiewoning in Tsjechië, een tamelijk nieuw vakantieland. Een land relatief dichtbij. De Tsjechische Republiek is een ideaal land om heerlijk uit te rusten maar ook een land voor een actieve vakantie. Van de kloppende hoofdstad Praag tot aan de historische dorpen van Moravië, van wereldberoemd Pilsner tot aan de uitgestrekte landschappen van Smetana en Dvoøák, er is genoeg om aan ieders smaak te voldoen. Fietsers zullen het Boheemse plateau waarderen, doorsneden door de Vltava, de grootste rivier van het land, omringd door prachtige kastelen. Je kunt een vakantiehuisje in Tsjechie huren zonder al te veel moeite. Via internet zijn er honderden wellness-huisjes te reserveren.

Turkije

Wilt u een vakantiewoning of appartement in Turkije huren? Turkije is een groot Aziatisch land met een klein Europees deel. Het land heeft duizenden kilometers strand, voor het grootste gedeelte aan de Middellandse Zee. Maar dat niet alleen, er zijn ook talrijke culturele attracties. Het land biedt een enorme verscheidenheid aan landschappen en bezienswaardigheden. De Turkse Riviera kent gemiddeld 300 dagen zon per jaar. De sauna’s (hammam) zijn hier ook echt een aanrader. Of je nu een bungalow met sauna boekt of een los wellness resort zoekt; je vindt het hier allemaal!

Zuid-Afrika

Wilt u een vakantiewoning in Zuid Afrika huren, dan huurt u een huis in een vrolijk, spectaculair en uniek land. Het land wordt omspoeld door de Indische Oceaan en de Atlantische Oceaan. Daardoor zijn de prachtigste stranden te vinden in Zuid Afrika. Het is een uniek land met de grootste en een ongelooflijke diversiteit aan landschappen die u nergens ter wereld vind. Het heeft brede open vlaktes, tropische bossen en exotische strand paradijzen.

Suriname

Suriname is een heerlijk land om te wonen maar ook om naar op vakantie te gaan. Een land waar u zich gauw thuis voelt en waar de mensen om elkaar geven. Het klimaat is tropisch en schommelt zo tussen 23ºC en 32ºC. Een ander voordeel is dat het Nederlands de officiële taal is. Het land heeft een prachtige cultuur en natuur. Je kunt tijdens je reis heel veel mooie plekken bezoeken. Er zijn ook hele lekkere resorts met wellness en sauna te boeken.