Kindvriendelijke camping in Europa

Op zoek naar een de geschikte vakantiebestemming binnen Europa voor je familie? Lees dan snel verder voor meer informatie over een luxe camping in de mooie Tsjechië!

Camping 2000

Camping 2000 is een camping in Tsjechië met een Nederlandse eigenaar (makkelijk communiceren!) in de Noord-Bohemen. Het is gelegen aan de gebergte de Jested, de hoogste berg in Tsjechië. Hier kun je genieten van een rustig en beschermd natuurgebied waar je kunt wandelen en mountainbiken, maar je kunt er ook deelnemen aan activiteiten in de natuur onder begeleiding, zoals bergbeklimmen.

Naast de activiteiten die je buiten kunt doen, zijn er ook een boel activiteiten op de camping zelf voor zowel de volwassenen als de kinderen. Bijvoorbeeld het zwembad met glijbaan of één van de speeltuinen! Daarnaast heb je ook sportvelden als je zin hebt om te badmintonnen, maar kun je ook gerust tafeltennissen en biljarten. Mocht je tegen het einde van de avond uitgeput zijn en je rust willen pakken, dan kun je gezellig een hapje en een drankje benuttigen in het restaurant, bij de bar/eetcafé of snackbar. Wat ook nog een optie is om te relaxen na een lange dag vol activiteiten, is de biertuin. Keuze genoeg voor een ieder!

Facilteiten

Natuurlijk is het ook belangrijk dat er sanitaire faciliteiten aanwezig zijn op de camping. Zo kun je op Camping 2000 gebruik maken van de wasserette om je kleding te wassen, maar heb je ook de mogelijkheid om je afwas te doen. Daarnaast is het ook mogelijk om een privébadkamer te huren voor jou en je familie zodat je hier gerust gebruik van kunt maken. Bovendien heb je ook kindersanitair. Dit houdt in dat er speciaal voor kinderen laag hangende wasbakken en toiletten aanwezig zijn. Zo heb je een beetje van alles voor iedereen!