Tips voor een leuke vakantie

Tips voor een leuke vakantie

Zelfs in de winter is er veel te beleven en wat dan ook heel leuk is, is een vakantiehuis Callantsoog huren. Daarvoor hoeft het echt geen zomer te zijn, want de winter heeft ook zo zijn charmes. Wat dacht je ervan om Kerst te vieren in een mooi, gezellig vakantiehuisje? Uitwaaien aan zee, frisse maar gezellige wandelingen, ook dit is allemaal mogelijk in de winter. Stel dat het weer echt te slecht is, dan kun je naar een overdekt zwembad gaan en daar lekker de dag doorbrengen. Of breng een bezoek aan een cultuur en musea in de buurt. Kom even helemaal tot rust tijdens een welverdiende wellnessdag.

Kies voor een groepsaccommodatie

Wil je met het hele gezin op vakantie of met een grote vriendengroep, dan is dit geen enkel probleem, want er zijn vakantiehuisjes aan zee die geschikt zijn voor 7 tot 12 personen. Deze mooi ingerichte huisjes met 4 kamers zijn prima geschikt om er met een enkele mensen een geweldige tijd te beleven. Als je op zoek bent naar luxe en een grote accommodatie ga dan eens naar de Groote Keeten, waar het penthouse Duinerei C301/302 beschikt over ruime woongedeelten en beschikbare ruimte van 200 m2. Verder zijn er ook tal van goedkopere huisjes, die je net zo’n fijne vakantie bezorgen.

Leuke wandelingen met je hond

Vanuit vakantie huisje callantsoog met hond genieten van een fijne, lange wandeling. Prachtige wandelroutes in Callantsoog vindt je tussen Sint Maartenszee en Den Helder. Begin bij de rode route in Callantsoog waar je wandelt door de Uitlandsche Polder. Als je start in Sint Maartenszee dan volg je de paarse route die je via schelpenpaden naar Het Korfwater brengt. Van Sint Maartenszee loop je langs het Zwanenwater, waarna je terecht komt in het gezellige Callantsoog. Op de gele Koegrasroute kun je zelfs in sommige delen Schotse Hooglanders tegenkomen. Dan de oranje Koegrasroute waar je natuurcentrum en een natuurgebied bewondert.