Marbella

Top 5 badplaatsen in Spanje

In Spanje vindt je een groot aantal prachtige badplaatsen waar je heerlijk kan genieten van strand en zon. Om je een overzicht te geven van de leukste en mooiste badplaatsen hebben wij speciaal voor jou een top 5 badplaatsen in Spanje gemaakt!

1.Cadaques (Costa Brava)

Cadaques is echt een schilderachtig plaatsje in Spanje. Dit plaatsje is bekend geworden door zijn schrijvers en schilders als Picasso, Dali en Chagall. Cadaques is echt een aanrader als je wilt genieten van een prachtige badplaats in Spanje met veel cultuur. Vind hier meer tips voor in Cadaques.

2.S’Agaro (Costa Brava)

Dit is een van exclusievere badplaatsen van Spanje. Gelegen aan een prachtige baai met een kleine boulevard waar je diverse restaurantjes vindt. Ook heeft het dorp veel villas uit vroegere tijden, erg leuk om te zien. S’Agaro is ook geliefd bij Spanjaarden zelf, dat begrijpen wij maar al te goed.

3.Llafranch (Costa Brava)

Llafranch is een van de exclusievere en meest aangename badplaatsen van de Costa Brava. Hier vindt je veel witte villas, een jachthaven en een prachtig strand. Ook zijn er talloze goede restaurants, cafeetjes en hotels te vinden. Een echte aanrader dus.

4.Marbella (Costa Brava)

Dit is een van de meest populaire badplaatsen van de Costa del Sol. Het grootste deel van het jaar is het er erg zonnig, de gemiddelde dagtemperatuur is zelfs 18,7°C. Er zijn enorm veel hotels en toeristenappartementen. Ook zijn de woningen erg betaalbaar in Marbella, kijk maar eens op de websites van makelaars in Marbella.

5. El Puerto de Santa María (Costa de la Luz)

Een van de oudste badplaatsen van Spanje is El Puerto de Santa María. In deze plaats vind je de Baai van Cádiz, één van de best bewaarde schatten in de regio. Een prachtige baai waar je heerlijk kan genieten. El Puerto de Santa María is een levendige badplaats met mooie stranden en vele fantastische restaurants.