Vakantie naar Ibiza boeken en een auto huren

Vakantie naar Ibiza boeken en een auto huren

Als je dichtbij Nederland op vakantie wilt maar toch kunnen genieten van schitterende natuur, mooie stranden en prachtig weer; probeer dan eens op vakantie te gaan naar het Spaanse eiland Ibiza.

Een vakantie op Ibiza kan bestaan uit relaxen op de stranden of bij een zwembad van een hotel, maar je kan er ook een wat actievere vakantie van maken en het eiland gaan verkennen.

Ibiza heeft gigantisch veel te bieden naast de vele stranden en baaitjes zijn er ook heel veel bezienswaardigheden en culturele uitstapjes. Het is gevaarlijk om te fietsen op het eiland en daarom is het het beste om een auto te huren op Ibiza.

Goede huurauto’s

De auto’s op Ibiza zijn van goede kwaliteit, dit omdat er veel gebruik van gemaakt wordt en de auto’s goed onderhouden worden. Dit moet ook wel omdat het eiland erg stoffig is. Als de aanbieders zoals SunnyCars en Car del Mar dit niet doen kunnen ze de auto’s binnen enkele weken naar de sloop brengen.

Ibiza is een luxe eiland, maar dat zie je niet af aan de prijzen van de huurauto’s. Dit komt namelijk omdat er veel aanbieders zijn. Bekijk van te voren goed wat voor auto je nodig hebt, hoeveel luxe je wilt hebben en wat je allemaal wilt gaan doen. Veel wegen op Ibiza zijn slecht, hierdoor is een auto met goede vering wel erg lekker.

Vakantie voor iedereen

Ibiza is een eiland waar ook veel gefeest wordt, maar lang niet iedereen bezoekt een feest tijdens haar verblijf op het eiland. De voornaamste reden dat Nederlanders naar het eiland gaan is om te genieten van de stranden, natuur en cultuur. Dit is er namelijk heel erg veel. Ook qua prijzen kan je het zo duur maken als je zelf wilt, dit is echter een verkeerd beeld dat veel toeristen hebben van Ibiza. Je kan goed overnachten in een betaalbaar Hostal, bijvoorbeeld in Talamanca, of je kan een gigantische villa huren op het eiland. Al met al is in alle gevallen een auto erg gewenst, dit eenvoudig op het vliegveld gehuurd kan worden.